Om skolen / Ansatte

Kontaktlærer i Grøn
Grete Dahlgaard (GD)
Kontaktlærer i Rød
Kontaktlærer i Rød gruppe. Underviser i dansk, håndens fag, musik samt på blokdage.
Efter nogle år i folkeskolen fandt jeg vej til Friskolen, hvor jeg har været ansat siden 2008. Jeg holder meget af Friskolen som arbejdsplads og specielt af mødet med vores mange forskellige børn, der hvor de er. Hver dag indeholder noget nyt og her er plads til nye ideer og tanker. Man kan kun blive positiv og superglad over mødet med alle de smil friskolens unger har. :-)
Heidi Zaar Larsen (HL)
Viceskoleleder
Ida Marie Bay Flintegaard (IF)
Jacob Møller Jensen (JM)
Pædagog i Bifrost
Jane Porsborg (JP)
Kontaktlærer i Gul
Jane Kinnberg (JK)
Læsevejleder og faglærer
Kasper Petersen (KAP)
Klaus Larsen (KL)
Faglærer i Grøn
Kristian Larsen (KB)
Kontaktlærer i gul
Kontaktlærer i nuværende 5. kl.
Underviser i idræt, matematik, biologi, geografi og fysik/kemi.

Er hverken hippie, har ikke langt hår og ynder ikke at bruge undervisningen på at sidde i rundkreds og spille fællessange :-). Aalborg Friskole er for mig den helt rigtige arbejdsplads. Jeg har nogle fantastiske kollegaer og søde elever, som skaber et rart og varmt arbejdsmiljø. Jeg har en usandsynlig god humor, og det smitter gerne af på resten af skolen og min undervisning. Smilende elever og lærere giver klart bedre læring. Et naturtalent i idræt, da jeg behersker alle boldspil. Er dog også nede fra Randersegnen, hvor man virkelig har lært at bruge "armern & benarn". Og ja så holder jeg med "De lyseblå heste" "Vi er hestene, hestene, hestene, hesteneeee!!"
Lene Vermehren (LV)
Kontaktlærer i Gul
Lisbeth Andersen (LA)
Tlf.: 98 14 70 33
Lone Bjørn Hyldholt (LB)
Ansat i Bifrost
Lotte Jungbloot (LJ)
Kontaktlærer i Rød
Fandt i 2007 vej til Aalborg Friskole netop som jeg var blevet uddannet som lærer. Jeg mærkede hurtigt en skole, hvor der var godt at være – som barn og som voksen, så jeg slog rødder.
I skolehverdagen er jeg primært tilknyttet Grøn Gruppe, hvor jeg er kontaktlærer i 7. klasse og underviser i dansk og engelsk samt på blokdage. Derudover er jeg også musiklærer på skolen.
Maibritt Rasmussen (MR)
Børnehaveklasseleder
Mark Chapman (MC)
Lærer i Rød
Mette Kudal (MK)
Barsel
Michael Pedersen (MP)
Faglærer i blå
Nicolai Lange (NL)
Tlf.: 98 14 70 33
Blev ansat på skolen i 2002, og har været pædagogisk leder siden 2005.
Er ualmindelig glad for musik, og ses til morgensang hver dag, ligesom der også altid skal være tid til at have nogle hold til musik.
Blev uddannet på Seminariet i Aalborg i 1998, og havde fire år på en folkeskole i Aalborg inden der blev kaldet fra Friskolen.

Har siden taget en pædagogisk diplomuddannelse i Rytmisk Musik og Bevægelse på Jysk Musikkonservatorium i Århus.
Per Buhelt (PB)
Pedel
Pia Brødslev Ferrieux (PF)
Kontaktlærer i Blå
Jeg har været ansat på Aalborg Friskole siden 2007 og er hovedsageligt i Blå gruppe, hvor jeg underviser i: dansk, engelsk, fransk og linjefag (dans).
Jeg er uddannet Cand. Mag i fransk og dansk fra København/Aalborg universitet, samt Université Paul Valéry i Montpellier, Frankrig.

I flere år har jeg opholdt mig i udlandet: flere år i Frankrig, lidt færre år i Ny Caledonien (Stillehavet) og Australien, og har sidst været bosat i England i 2011. Jeg ELSKER at opleve nye kulturer, nye mennesker og nye sprog.

Aalborg Friskole er for mig en fantastisk arbejdsplads. Her er åbenhed, humor og nytænkning. Her er mulighed for udvikling både for elever og ansatte, hvilket betyder, at jeg i mit arbejde hver eneste dag griner, lærer noget nyt, forundres, forarges og forstyrres. Det er fedt!
Ranjani Jelsager (RJ)
Pædagog i Fritter.