Grupperne / Blå (8.-9. kl.)

Blå (8.-9. kl.)

Velkommen til Blå Gruppe på Aalborg Friskole.

Blå Gruppe omfatter børnene fra 8. til 9. klasse og her bliver orienteringen mod omverdenen stadig større.

Undervejs i blå er der stigende fokus på at ruste eleverne til at skifte fra friskolen til en ungdomsuddannelse.

Eleverne er i en fase af livet, hvor personlig udvikling, kammeratskaber og fællesskabet i gruppen er i fokus.

Vi er opmærksomme på, at der både kan være en periode, hvor fagligheden er i højsædet og hvor der dermed arbejdes fagligt engageret og målrettet mod de kommende ungdomsuddannelser.

Men at det også kan være en periode, hvor engagement og interesser ligger uden for skolearbejdet. Derfor bruger vi mange ressourcer på at sikre helheden i elevernes skolegang.

Vi stræber efter, at skabe faglig udvikling for alle og at bearbejde og diskutere både elevernes forhold til skolen og de sociale forhold i klassen.