Grupperne / Grøn (6. - 7. kl.)

Grøn gruppe (6. - 7. kl.)

Velkommen til Grøn Gruppe på Aalborg Friskole.

Vi er opmærksomme på, at der både kan være en periode, hvor fagligheden er i højsædet og hvor der dermed arbejdes fagligt engageret og målrettet mod de kommende ungdomsuddannelser.

Men at det også kan være en periode, hvor engagement og interesser ligger uden for skolearbejdet. Derfor bruger vi mange ressourcer på at sikre helheden i elevernes skolegang.

Vi stræber efter, at skabe faglig udvikling for alle og at bearbejde og diskutere både elevernes forhold til skolen og de sociale forhold i klassen.

Velkommen til Grøn Gruppe på Aalborg Friskole.

Grøn Gruppe omfatter børnene fra 6. til 7. klasse og her bliver orienteringen mod omverdenen stadig større. Eleverne er i en fase af livet, hvor personlig udvikling, kammeratskaber og fællesskabet i gruppen er i fokus.

Du finder og årsplaner og skemaer for Grøn gruppe samt den genelle skolekalender i menuen til venstre.

Læs mere om Grøn gruppes studietur til Berlin her