Fritteren / Mad

Mad

Eftermiddagsmad i Fritter

I Fritter tilbyder vi alle børn i Rød og Gul, som er tilmeldt Fritter, eftermiddagsmad.
Efter en skoledag, hvor både børnenes krop og hjerne har været i sving, er det vigtigt at få tanket energidepoterne op, så de kan klare det sidste af dagen.

Til dagligt vil eftermiddagsmaden bestå af et stykke frugt/grønt og en form for groft brød.

Vi vil derudover have madværksteder et par gange om måneden hvor vi tilbereder noget mad sammen med børnene. Her vil der være flere børn og voksne i køkkenet sammen, hvor vi udover at hygge og lave mad også snakker om mad og råvarer med børnene.

Den eftermiddagsmad vi tilbyder, giver børnene mulighed for at smage noget de måske ikke har prøvet før, eller måske ikke troede de kunne lide.
Vi har som hovedregel, maden klar mellem 14:30-15.