Fritteren

Velkommen til Aalborg Friskoles Fritter.

Aalborg Friskoles Fritter består af Rød Fritter, fra 0. – 2. klasse og Gul Fritter, fra 3. – 5. klasse.

Når børnene er i Fritter er det deres fritid, og i den tid ønsker vi, at de har mulighed for at bruge tiden på det de optages af.
Vi lægger derfor vægt på at vores hverdag giver plads til at børnene kan igangsætte deres egne lege, men at der samtidig også er aktiviteter og lege tilrettelagt af voksne, som børnene kan deltage i. Dermed prioriterer vi børnenes frihed til selv at udvikle og styre legen, og vægter samtigt at være et fritidstilbud hvor nye indtryk, udfordringer og oplevelser møder børnene.
Aktiviteter i Fritter er forskellige fra Rød til Gul, men for at styrke fællesskabet på tværs af alder planlægger vi også fælles aktiviteter, hvor Rød og Gul deltager sammen.

Fritter har et tæt samarbejde med skoledelen, og næsten alle pædagoger har kontaktpædagog-funktionen i en klasse i enten Rød eller Gul, hvor vi er med i en del af undervisningen.