Musikskole / Undervisningstilbud

Undervisningstilbud

Aalborg Friskoles Musikforening udbyder undervisning i klaver/keyboard, guitar, bas, trommer og sang til elever på Aalborg Friskole og andre interesserede.

Hvis man er interesseret i andre instrumenter eller undervisningstilbud kan man foreslå det til bestyrelsen, som vil undersøge om det kan lade sig gøre.

Undervisningen består af én ugentlig lektion á 20 minutter i perioden 1. september til 31. maj. I slutningen af hvert semester deltager eleverne i samspil i forbindelse med jule- og sommerafslutning på skolen.

Undervisningen koster 320 kr. pr. måned, som opkræves i samlet to rater for hele sæsonen. Derudover betaler eleven hvert år kontingent på 300 kr. pr. som opkræves i forbindelse med betalingen af første rate.