Fritteren / Ferier

Ferier

Feriedage i Fritter
De af de nedenstående ferieuger, hvor Fritter holder åbent, byder blandt andet på ture ud af huset hvor vi eksempelvis tager i Friluftsbadet, på minigolf tur, skøjtetur, Biograftur, i Utzon-centeret og meget andet. Vi følger sæsonernes skiften, og veksler dermed også mellem hele dage udenfor med hulebyggeri, mad på bål, Rulleskøjter og cykelture, til hyggedage inden døre med leg i hallen og forskellige kreative værksteder.

I ferietiden er det meget forskelligt hvor mange børn, og fra hvilket klassetrin, der er tilmeldt Fritter. Det giver gode muligheder for at styrke relationerne på tværs af klasserne. Vi forsøger i feriedagene at skabe en fed feriestemning for børnene der er tilmeldt Ferie-fritter.

Ferieåret i Fritter:

Sommerferie
Før sommerferien har Fritter åben uge 27
Efter sommerferien har Fritter åben uge 31 og 32.

Fritter holder altid lukket i uge 28, 29 og 30.

Efterårsferie
Fritter har åben Mandag, Tirsdag og Onsdag i uge 42.

Nytår
Varierende åbningstider.

Vinterferie
Fritter har åben Mandag, Tirsdag og Onsdag i uge 8.

Påskeferie
Fritter har lukket hele påskeferien.