Fritteren / Ferier

Ferier

Feriedage i Fritter
De af de nedenstående ferieuger, hvor Fritter holder åbent, byder blandt andet på ture ud af huset hvor vi eksempelvis tager i Friluftsbadet, på minigolf tur, skøjtetur, Biograftur, i Utzon-centeret og meget andet. Vi følger sæsonernes skiften, og veksler dermed også mellem hele dage udenfor med hulebyggeri, mad på bål, Rulleskøjter og cykelture, til hyggedage inden døre med leg i hallen og forskellige kreative værksteder.

I ferietiden er det meget forskelligt hvor mange børn, og fra hvilket klassetrin, der er tilmeldt Fritter. Det giver gode muligheder for at styrke relationerne på tværs af klasserne. Vi forsøger i feriedagene at skabe en fed feriestemning for børnene der er tilmeldt Ferie-fritter.

Følg med skolens kalender for aktuel ferieplacering.