Grupperne / Grøn (6. - 7. kl.)

Grøn gruppe (6. - 7. kl.)

Velkommen til Grøn Gruppe på Aalborg Friskole.

Grøn Gruppe omfatter børnene fra 6. til 7. klasse og her bliver orienteringen mod omverdenen stadig større.

Eleverne er i en fase af livet, hvor personlig udvikling, kammeratskaber og fællesskabet i gruppen er i fokus.

Vi er opmærksomme på, at det både kan være en periode, hvor fagligheden er i højsædet og hvor der dermed arbejdes fagligt engageret og målrettet mod de kommende ungdomsuddannelser, - men måske i lige så høj grad at det også kan være en periode, hvor engagement og interesser ligger uden for skolearbejdet. Derfor bruger vi mange ressourcer på at sikre helheden i elevernes skolegang.

Vi stræber efter, at skabe faglig udvikling for alle og at bearbejde og diskutere både elevernes forhold til skolen og de sociale forhold i klassen.