Fritteren / Udeliv

Udeliv

I Fritteren er udeliv en stor del af vores praksis. Vi er meget ude sammen med børnene, fordi vi oplever, det at være udenfor, både i den frie leg og i planlagte aktiviteter giver overskud, smil og gode oplevelser. Vores udeområde er et ideelt sted, at handle på alle de gode ideer børnene får; der bygges huler og konstrueres komplekse lege man kan forsvinde i. Denne mulighed for fordybelse er noget vi prioriterer højt i Fritter.

På multibanen tilbyder vi forskellige sportsgrene og lege hvor vi til dels lytter til hvad børnene gerne vil og kender. Derfor er der ofte klassikere som fodbold og hockey på banen. Samtidig er det også vigtigt for os at introducere børnene for nye muligheder, da det åbner op for andre børn, og gør børnene opmærksomme på nye mulige interesser.

På skolens fliseområde har vi et voksende skatermiljø og det er fedt at køre på løbehjul, rulleskøjter og skateboard i Fritter. Vi har en del grej børnene kan låne: rulleskøjter, løbehjul, skateboard og hjelme. Det er også muligt at medbringe eget udstyr. I Fritter skal børnene som minimum have hjelm på når de kører.